number=0  number=1  number=2  number=3

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز سه شنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

کولی غورابیج غذایی تهیه شده از ماهی کولی، که مغز گردو، سبزی‌های محلی، شکر و آبغوره به دلخواه از ترکیبات اصلی آن هستند. این ماهی به صورت خورش پخته شده و به همراه برنج سرو می‌شود.

طرز تهیه کولی غورابیج:

ابتدا باید مغز گردو را خرد کنید.

پس از آن یک یا دو لیوان آب را در داخل قابلمه کوچکی ریخته و اجازه دهید تا مغز گردو بپزد.

سپس پوست کولی‌ها را بگیرید. در این صورت طعم بهتری را احساس خواهید کرد. پس از آب کشیدن کولی‌ها می‌توانید آنها را توسط ادویه جاتی مثل نمک و فلفل در تابه‌ای جداگانه سرخ کنید. کولی بسیار سریع می‌پزد و سرخ می‌شود بنابراین مراقب باشید که نسوزد.

در ظرفی جداگانه سبزیجات معطر را که شامل نعناع، خالواش، چوچاق و همچنین گشنیز است را سرخ کرده و پس از آن می‌توانید کولی‌های سرخ شده را به همراه آبغوره به آن اضافه نمایید. این ترکیب را به همراه شکر و نمک و فلفل بر روی شعله کم قرار دهید تا به خوبی جوش خورده و طعم‌دار شود. حالا زمانی است که می‌توانید این ماهی خوشمزه و طعم‌دار را به همراه برنج محلی و کته گیلانی مصرف کنید.

اگر قصد دارید تا ماهی کولی را خریداری کنید باید در زمان خرید بسیار دقت کنید. کولی ماهی است که به حرارت و گرمای محیط بسیار حساس بوده و برای نگهداری از آن باید بسیار دقت شود. معمولاً این ماهی‌ها در زمان تازه بودن بسیار شفاف هستند و چشم‌های برجسته و کاملاً سفت دارند. برای تشخیص سفتی، آنها را در دست خود قرار دهید. در صورتی که انگشت خود را بر روی ماهی قرار دهید، در شرایطی که قسمت سطحی آن به سرعت فرو نرفته و در همان حالت باقی نمانده باشد از تازه بودن آن اطمینان حاصل خواهید کرد.

و اما آدرس این مکان دیدنی:
گیلان