number=0  number=1  number=2

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز سه شنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

کوکو اشپل اشپل که به تخم ماهی گفته می‌شود در شمال کشور به دلیل فراوانی ماهی به راحتی یافت می‌شود؛ رایج‌ترین غذای تهیه شده با اشپل کوکوی آن است که به سادگی با ترکیب اشپل با تخم مرغ آماده می‌شود. با خوردن کوکوی اشپل طعم متفاوتی را تجربه خواهید کرد.

طرز تهیه کوکوی اشپل:

کوکوی اشپل یک غذای گیلانی هست، این غذاهای گیلانی سرشار از تنوعه .با یدونه بادمجون انواع و اقسام غذاها رو میپزن و با اشپل ماهی و روده هاش چند مدل کوکو و واویشکا درست میکنن.و این هم اشپل کوکوی ما که با تخم های کوچولوی شکم ماهی درست میشه. يكى از خوراكى هاى خوشمزه اى كه تو گيلان خيلى طرفدار داره تخم ماهى سفيده كه بهش ميگن اَشپَل (ashpal). و شايد اگه توى گيلان از عشقتون بپرسين منو بيشتر دوست دارى يا اشپل رو، ٦٣ درصد شمالى ها بگن خب معلومه كه اشپل ..

حالا براى درست كردن اين كوكوى خوشمزه اول بايد اشپل رو خوب بشوريم و يه لايه ى نازكى كه روش هست رو برداريم و كثيفى هاش رو پاك كنيم و خوب همش بزنيم تا يكدست بشه و بعد تخم مرغ هامون رو هم ميزنيم تا بافتش از هم باز بشه و اشپل همزده رو بهش اضافه ميكنيم. برگ سير خرد شده رو هم بهش اضافه ميكنيم و نمك و فلفل و زردچوبه بهش ميزنيم و اونقدر همه ى موادمون رو هم ميزنيم تا كاملا يكدست بشه…

حالا داخل ماهيتابه روغن رو داغ ميكنيم و ملات اشپل كوكو رو ميريزيم توش و ميذاريم تا با شعله ى ملايم حدود ده الى پانزده دقيقه بپزه و در ماهيتابه رو هم ميذاريم تا كوكو مون خوب مغز پخت بشه.
بعد برش ميگردونيم تا طرف ديگه ش هم چند دقيقه سرخ بشه و حالا اشپل كوكوى خوشمزه ى ما حاضره نوش جانتون

و اما آدرس این مکان دیدنی:
گیلان