number=0  number=1

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز جمعه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از ۴ بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

خورش سیرابیج یا سیراویج با برگ سیر خرد شده، تخم مرغ و نمک، فلفل و ادویه درست می‌شود و طرز تهیه بسیار راحتی هم دارد. طرز تهیه  این خورشت خوشمزه را در ادامه بخوانید.

ابتدا برگ سیرها را به صورت یکنواخت با چاقوی تیز روی تخته خرد کنید. سعی کنید برگ سیر‌ها را یکنواخت خرد کنید تا خورش ظاهر بهتری پیدا کند. سپس آن ها را بعد از خرد شدن بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.

 

یک تابه برداشته و برگ سیر‌ها را با مقداری روغن تفت دهید. فقط کافی است آن‌ها را تفت دهید نه این که سرخ کنید.

در ادامه زردچوبه را به تابه اضافه کنید تا برگ سیر‌ها کمی رنگ بگیرند. سپس نمک و فلفل را هم اضافه کنید. دقت کنید که اضافه کردن فلفل کاملا بستگی به ذائق ‎‌تان دارد. اما فلفل طعم خورش را جذاب تر می کند.

 

تخم مرغ ها را اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید. نگذارید تا تخم مرغ ها بپزند. وقتی تخم مرغ ها به خورد سیر رفت، خورش آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

 

این خورش را می توانید با انواع مخلفات گیلانی از جمله کال کباب و سبزی محلی و کته زعفرانی یا نان محلی میل کنید.

 

و اما آدرس این مکان دیدنی:
گیلان