number=0  number=1  number=2  number=3

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز پنجشنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

واویشکا واویشکا یا جغوربغور یا همان خوراک جگر غذایی لذیذ است که انواع مشابه آن در دیگر استان‌ها مانند آذربایجان نیز دیده می‌شود. این غذا از تفت دادن و سرخ کردن دل، جگر و قلوه‌ی گوسفند به همراه ادویه و پیاز و رب گوجه تهیه می‌شود.واویشکا یکی از انواع غذاهای گیلانی می باشد که به روش مختلفی تهیه می شود و هم با گوشت چرخ کرده و هم با مرغ می توانید آن را تهیه و در مدت زمان کمی نوش جان کنید، در مرحله اول از طرز تهیه واویشکا ابتدا باید پیاز و گوجه فرنگی را به صورت جداگانه رنده کنید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده به خوبی مخلوط کنید.در درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از این که روغن به خوبی داغ شد مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز را در درون روغن داغ بریزید و به خوبی گوشت چرخ کرده را تفت دهید.سپس رب گوجه فرنگی و ادویه ها ها را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.بعد از این که گوشت به خوبی سرخ شد گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت چرخ کرده به خوبی پخته شود.

و اما آدرس این مکان دیدنی:
گیلان