کوکوی مرغ کوکویی ساده و درعین حال خوشمزه که از ترکیب گوشت مرغ آبپز به همراه تخم مرغ، پیاز و ادویه تهیه میشود.برای درست کردن کوکوی گیلانی نرم و خوشمزه که با مرغ و سبزیجات درست میشود ابتدا سینه مرغ پوست کنده را بشورید و با مقداری زردچوبه، یک عدد پیاز و یک حبه سیر بپزید. یک عدد سیبزمینی و یک عدد هویج را هم بپزید. بعد از اینکه مرغ کاملا پخت آن را ریشریش کنید. یک عدد پیاز را با رنده درشت رنده کنید و به مرغ ریش ریش شده اضافه کنید. دو حبه سیر رنده شده را هم به مواد فوق اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و ورز دهید. میتوانید برای درست کردن کوکوی مرغ گیلانی مرغ پخته را به جای ریش ریش کردن چرخ کنید ولی سبک سنتی آن مرغ ریش ریش در کوکو است.پیاز و هویج پخته را هم رنده کرده و به مواد فوق اضافه کنید. یادتان باشد سیبزمینی و هویج را با رنده درشت رنده کنید. نخود فرنگی پخته را هم اضافه کنید. این کوکو به کوکوی مرغ و قارچ هم مشهور است پس قارچها را ریز خرد کنید و با کمی کره تفت دهید. اجازه دهید آب قارچ خشک شود. بعد از اینکه آب قارچ خشک شد به مواد بالا اضافه کنید و خوب هم بزنید.در یک ظرف جداگانه تخممرغها را بشکنید و با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید. بیکینگ پودر، زعفران دم کرده و دو قاشق ماست چکیده را به تخممرغهای زده شده اضافه کنید و باز هم بزنید. تخممرغهای هم زده و مزهدار شده را به موادی که از قبل آماده کرده بودید اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر کاری، پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مایه کوکو استراحت کند. در یک ماهیتابه تفلون روغن را داغ کنید و به همان سبک و سیاق کوکوهای دیگر کوکو مرغ بادکوبهای را سرخ کنید.