number=0  number=1

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز جمعه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از ۵ بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

اُجِز، اسم ترکی اشکنه است. این غذا را در بجنورد در شب ‌های سرد پاییز و زمستان به جای سوپ درست می‌ کنند. می‌ شود گفت این غذا، نوعی کنسومه است. این نوع اشکنه در فصل سرد پاییز و زمستان در بجنورد و اغلب به جای سوپ تهیه می‌شود. این غذا بسیار آسان است و از موادی نظیر کره، پیاز، آرد، تخم مرغ، مرزه و ادویه تهیه می‌شود و به نوعی غذای اقتصادی محسوب می‌شود. مدت زمان کمی برای تهیه آن لازم است و می‌توان آن را با نان میل کرد. مواد لازم برای دو نفر: کره ۳۰ گرم پیاز یک عدد متوسط آرد دو قاشق غذاخوری تخم مرغ دو عدد آب سه لیوان مرزه خشک یک قاشق غذاخوری نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

و اما آدرس این مکان دیدنی:
-