number=0  number=1  number=2  number=3  number=4

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز سه شنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: فاطمه کریمی
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

اهالی استان آذربایجان غربی کوفته ی مرغ را با استفاده از فیله ی مرغ و لپه و ادویه و تخم مرغ و سبزی معطر و … طبخ می کنند که طعم بسیار خوبی دارد، این کوفته برای کسانی که نمیتوانند کوفته با گوشت قرمز را بخورند مناسب است.

مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ

500گرم سینه مرغ
2 عدد پیاز
5 حبه سیر
1 قاشق سوپخوری آرد
2 عدد فلفل سبز تند
1 عدد تخم مرغ
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
جعفری به میزان دلخواه

طرز تهیه کوفته مرغ

  • سینه مرغ را با یک عدد پیاز چرخ کنید.
  • حالا سیر را رنده کنید و به مرغ و پیاز اضافه کنید و خوب ورز بدهید.
  • فلفل سبز را هم نگینی خرد کنید و بعد به مایه کوفته اضافه کنید باز با دست ورز بدهید.
  • آرد را داخل موادتان بریزید و با نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
  • تخم مرغ را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه مواد را ورز بدهید تا خوب به خورد هم بروند.
  • حالا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی رابا یک لیوان آب اضافه بگذارید جوش بیاید.
  • از موادتان به اندازه یک گردو بردارید و گلوله کنید. بعد داخل قابلمه بیندازید. بگذارید یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. وقتی از روی حرارت برداشتید، می توانید چند برگ جعفری به آن اضافه کنید.
  • وقتی می خواهید کوفته ها را داخل قابلمه بیندازید، آب آن باید کاملا جوش آمده باشد و قل بزند، در غیر اینصورت کوفته تان وا می رود.

و اما آدرس این مکان دیدنی:
-