number=0

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز چهارشنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: فاطمه کریمی
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

 شورجه یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های ارومیه است که اهالی این شهر هم به عنوان پیش‌غذا و هم به عنوان غذای اصلی آن را سرو می‌کنند. این غذا را از ماست سفت، تخم‌مرغ، پیاز داغ، گوشت و نشاسته‌ی ذرت تهیه می‌شود. این غذا را می‌توان هم با برنج و هم بدون برنج نوش جان کرد.

مواد لازم برای تهیه شورجه ارومیه

 

  1. ۱ کیلو ماست

  2. ۱ عدد تخم مرغ

  3. زعفران قدرلازم

  4. ۱ عدد پیاز داغ

  5. ۵۰۰ گرم گوشت قیمه پخته شده

  6. ۱ استکان آب گوشت

  7. نمک و فلفل قدر لازم

  8. ۲ ق س نشاسته ذرات

  9. ۵ ق س آب سرد

طرز تهیه شورجه ی ارومیه

1. در ظرفی ماست را با تخم‌مرغ و زعفران مخلوط کنید.
2. پیازداغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب‌گوشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.
3. مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده(در چند مرحله) و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.
4. بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با 4 تا 5 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید.
5. مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید. غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.


 این غذا رو می‌توان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.

 

و اما آدرس این مکان دیدنی:
-