پارک جنگلی نور یا پارک امیرحسین بهاری که با الحاق رستم رود به این شهر اکنون در داخل شهر نور قرار گرفتهاست. این پارک با مساحت ۳۶۰۰ هکتار، بزرگترین پارک جنگلی طبیعی در خاورمیانه است.
ورودی غربی پارک جنگلی نور از جادهٔ اصلی نور به محمودآباد جدا میشود و سردری سنگی با پوشش چوبی دارد. این پارک به دلیل دسترسی مناسب به جادهٔ ساحلی نور، نزدیکی به شهرهای محمودآباد، نور، و آمل مورد استفادهٔ مردم شهرهای مجاور و مسافران قرار میگیرد.
تاریخچه
پارک جنگلی نور که میان نور و رستمرود واقع گردیده ، پارک جنگلی سعیدی آشتیانی هم نامیده میشود و جزو آخرین باقیمانده جنگلهای جلگهای در ایران است. این پارک در سال ۱۳۵۱ با همت حسین سعیدی آشتیانی، بنیانگذار پارکهای جنگلی در ایران، طراحی و احداث گردید. در ابتدا و به دلیل اینکه به رستم رود نزدیک بود تا چند سال با نام پارک جنگلی رستم رود شناخته می شد، بعد ها به نام پارک جنگلی نور و در نهایت به نام تایسیس کننده آن تغییر نام پیدا کرد. این پارک نیز از آخرین باقیمانده جنگلهای جلگهای در ایران می باشد و نزدیکی به دریا و چشم اندازهای زیبا از ویژگی های پارک جنگلی نور می باشد.
گونههای گیاهی
در پارک جنگلی نور گونههای گیاهی مختلفی مانند توسکا، افرا، ممرز و انجیلی یافت میشود، اما یکی از دلایل اهمیت این پارک، برخورداری از گونهٔ سپید پلت در مساحتی بالغ بر ۵۵۰ هکتار است.
مسیر دسترسی
در مسیر نور به محمود آباد و در میانه راه تابلویی وجود دارد که شما را به پارک جنگلی نور هدایت می کند، این چارک جنگلی بکر که به پارک سعیدی آشتیانی نیز نام گذاری شده است، دارای مساحت ۳۶۰۰ هکتار است که به عقیده کارشناسان بزرگترین پارک جنگلی طبیعی در خاورمیانه است. در کیلومتر ۵ جاده اصلی نور به محمودآباد ورودی غربی این پارک واقع شده است و سردری سنگی با پوشش چوبی، ویژگی آن است. یکی از دلایلی که مورد استقبال بسیاری از گردشگران شده، این است که به جاده ساحلی نور دسترسی مناسبی دارد و به شهرهای رستم رود، محمودآباد، نور و آمل نیز بسیار نزدیک است.