شلغم مادهی غذایی بسیار ارزشمندی است که به خصوص در فصل سرما و هنگام سرماخوردگی، همهی ما با خواص بینظیر آن آشنا هستیم. با این وجود ذائقهی همهی افراد با این گیاه غنی سازگاری ندارد. اگر دوست ندارید شلغم را به صورت خام یا آبپز میل کنید، چه چیزی بهتر از یک آش داغ میتواند مناسب شما باشد؟ آش شلغم یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است که محتویات آن علاوه بر خود شلغم، شامل برنج، پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، لپه، زردچوبه، روغن، فلفل و نمک میشود. در فصل زمستان این آش خوشمزه را فراموش نکنید.
طرز تهیه:
اول پیاز را تفت می دهیم بعد ماش را ریخته و کمی تفت می دهیم ، بعد چند لیوان آب روی آن ریخته ماش که نیم پز شد شلغم های تمیز شده و مکعبی شده را اضافه می کنیم.
شلغم ها که نیم پز شدند یک پیمانه برنج که خیس کرده بودیم را اضافه می کنیم برنج ها که یک کم پخت عدس را اضافه می کنیم.
آن هم که نیم پز شد سبزی آش نیم کیلو پاک شده و خرد شده را اضافه کرده و می گذاریم جا بیفتد.
جا که افتاد با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید.