number=0  number=1

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز پنجشنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

آش دانه کولانه، یکی از آش‌ها مناسبتی استان کردستان است که هنگام اولین رویش دندان کودکان پخت و بین افراد فامیل پخش می‌شود. از آنجایی‌ که فصل سرما، بهترین زمان برای خوردن آش است، گاهی هم بنا به ذائقه، این آش در خانه‌های مردم کردستان طبخ می‌شود. برای تهیه‌ی این آش به گندم، عدس، لوبیا، نخود، مرزه‌ی خشک، پیاز، قلم گوسفندی و ادویه( فلفل قرمز، نمک و زردچوبه) نیاز است. به‌جای قلم گوسفندی می‌توانید وقتی غذا پخته شد از کوفته قلقلی‌های کوچک ( گوشت چرخ کرده‌ی گرد شده) در آش استفاده کنید.

و اما آدرس این مکان دیدنی:
استان کردستان سنندج