طرز تهیه آش عدس و بلغور سنندج:
عدس را پس از تمیز کردن و شستن به همراه بلغور در یک قابلمه بریزید. 7 ، 8 لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شوند.
تابه کوچکی را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخلش بریزید تا داغ شود . سپس زردچوبه را داخل روغن تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
بعد داخل زردچوبه ،فلفل و پیاز داغ را اضافه کنید و بلافاصله درون آش بریزید.بعد از چند قل جوش زدن آش ، به آن نمک هم اضافه کنید.
سیب زمینی های خرد شده را هم داخل آش بریزد و در قابلمه را ببندید تا سیب زمینی ها کاملا پخته شوند و آش جا بیفتد.
سپس آش لعاب دار شده را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید.