number=0  number=1

مدت زمان پیشنهادی

ساعت

ساعت دسترسی

امروز سه شنبه ۲۴ ساعته

مسیر یابی

نویسنده: یگانه عزیزیان
امتیاز ۰ از بازدید
بروز شده در: ۲۰۲۰-۰۸-۰۶

یکی دیگر از غذاهای محلی استان کردستان قایرمه است . قایرمه را با کنگر تهیه می‌کنند اما از آنجایی که کنگر گیاهی فصلی است و معمولاً بعد از فروردین‌ماه کمتر می‌توان آن را تهیه کرد، کرفس را در فصول دیگر جایگزین آن می‌کنند. کنگر ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، و هضم‌کننده غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود. برای تهیه‌ی قایرمه علاوه بر کنگر یا کرفس به آرد، زیره، تخم مرغ، آب یا شیر، زعفران دم کرده، بیکینگ پودر،کره، نمک، فلفل سیاه و روغن سرخ کردنی نیاز است. این غذا را معمولاً با کته و ماست چکیده سرو می‌کنند.

و اما آدرس این مکان دیدنی:
استان کردستان سنندج